Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s Vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

JRX automation s.r.o.,
IČ: 29441862, DIČ: CZ29441862
se sídlem Nádražní 149, Frenštát pod Radhoštěm, 744 01
kontaktní e-mailová adresa : info@jrxautomation.cz
v zastoupení jednateli Ing. Josefa Ospalého a Ing. Roberta Plesníka

 

Jaké údaje sbíráme a proč 

  • Kontaktní formulář - v kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail (v případě vyplnění i telefon), abychom Vám mohli odpovědět na Vaše dotazy.
  • E-shop - při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt). Tyto údaje jsou potřebné pro uzavření a plnění smlouvy. Pokud je to vyžadováno, budou poskytnuté nezbytné údaje rovněž přepravci.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář - maximálně po dobu 1 roku.
  • Eshop - po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • JRX automation s.r.o. (IČ: 29441862, DIČ: CZ29441862, se sídlem Nádražní 149, Frenštát pod Radhoštěm, 744 01) jako provozovatel webu.

 

Soubory cookie

Používáme soubory cookie pouze k nejnutnějšímu běhu našeho webu, především přihlášení uživatelů do klientské části.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat. Pokud ale chcete využívat přihlášení do klientské části, nemůžeme vám její správné fungování zaručit. 
 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. 

 

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 12. 12. 2018.